Regio Sneek
Camping de Achte

Midden tussen de landerijen vind je deze gemoedelijke camping met vijftien plaatsen. Naast de camping wordt er ook een ruime Vrijbuiter-tent verhuurd en is er een vakantiehuisje gerealiseerd in de voormalige boerderij. Tevens is er op het terrein een grote gemeenschappelijke ruimte met keukenblokje, spelletjes en knutsel-spullen. 's Zomers worden er op de camping ijsjes verkocht! De camping is kindvriendelijk, er is een speelveld met schommel, zandbak en kleine glijbaan, evenals een aantal skelters en traptrekkers. Daarnaast zijn er twee pony's waar je mee kunt knuffelen of wandelen. Ook lopen er nog wat kleine dieren rond, zoals eenden, kippen en konijnen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Speelveld
  • Kinderspeelhoek

Ligging

Midden tussen de landerijen, ongeveer 2.5 kilometer ten zuiden van Wommels, vind je deze prachtige locatie. Hier geniet je van rust, ruimte en prachtige vergezichten. Boodschappen doe je in Wommels, met een supermarkt, bakker en het interessante museum 'It Tsiispakhûs'. Het dorp Easterein en de steden Bolsward en Sneek zijn binnen 15 autominuten te bereiken.

In de buurt

Supermarkt / dorpswinkel

1,9 kilometer

Dorpskern

2,1 kilometer

Zwembad

2,3 kilometer

Een Elfsteden stad

5,3 kilometer

Strand

10,7 kilometer

IJsselmeerkust

13 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,9 kilometer

Dorpskern

2,1 kilometer

Zwembad

2,3 kilometer

Een Elfsteden stad

5,3 kilometer

Strand

10,7 kilometer

IJsselmeerkust

13 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.