Regio Workum / Hindeloopen
Aldehoeve-logies

In een voormalige stelpboerderij in Workum vind je Aldehoeve-logies. De boerderij ligt in een rustige woonbuurt, op een groot parkachtig perceel, op minder dan 5 min. lopen van het gezellige centrum van Workum. In de boerderij zijn drie moderne en comfortabele appartementen gerealiseerd waarvan twee geschikt zijn voor vier personen en één appartement is geschikt voor zes personen. De appartementen bevinden zich aan de achterzijde van de boerderij, in de vroegere koeienstallen. Alle appartementen hebben een eigen ingang met terras. Het eigenaarsgezin woont in het voorhuis van de boerderij.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Appartementencomplex

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein

Ligging

Aldehoeve-logies is gelegen in een voormalige boerderij in het gezellige stadje Workum. In vijf minuten wandel je naar het gezellige stadshart met diverse winkels, restaurants en diverse musea. De IJsselmeerkust en het brede strand van Workum zijn gelegen op zo'n 7 autominuten en andere dorpen en steden zoals Stavoren, Hindeloopen en Makkum liggen op fietsafstand.

In de buurt

Zwembad

183 meter

Supermarkt / dorpswinkel

413 meter

Een Elfsteden stad

422 meter

Dorpskern

525 meter

IJsselmeerkust

3 kilometer

Strand

3 kilometer

Zwembad

183 meter

Supermarkt / dorpswinkel

413 meter

Een Elfsteden stad

422 meter

Dorpskern

525 meter

IJsselmeerkust

3 kilometer

Strand

3 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.