Regio Sneek
Aquacamping en Jachthaven De Rakken

De Rakken is een prachtig gelegen vakantiepark aan de rand van Woudsend. Er is een ruime camping, trekkershutten en je kunt er vakantiewoningen voor zes personen huren. In de haven kun je een eigen bootje aanmeren of huren. Bij de receptie kun je (elektrische) fietsen huren, maar ook sups en kajaks! Binnen een paar minuten loopafstand sta je in het knusse centrum van Woudsend met een aantal winkels, restaurants en een supermarkt en bakker.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Vakantiepark

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur
  • Speelveld

Ligging

De Rakken ligt op steenworp afstand van de dorpskern van het gezellige watersportdorp Woudsend. De camping ligt direct aan het water, in het hart van het Friese merengebied. In Woudsend zijn diverse restaurants, cafés, winkels en markten te vinden. In een kwartier rijd je al naar de Elfstedenstad Sneek, gelegen aan het Sneekermeer met een heerlijk strand. De mooie groene camping biedt naast campingplaatsen en jachthaven ook comfortabele vrijstaande vakantiewoningen aan. Deze zijn rustig gelegen in een natuurlijke omgeving, nabij het water. De camping is ook een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of een prachtige fietstocht langs de Friese meren. Kortom: de ideale plek om heerlijk te onthaasten en volop te genieten!

In de buurt

Dorpskern

440 meter

Supermarkt / dorpswinkel

504 meter

Strand

1,7 kilometer

Een Elfsteden stad

5,8 kilometer

Zwembad

6 kilometer

IJsselmeerkust

9,8 kilometer

Dorpskern

440 meter

Supermarkt / dorpswinkel

504 meter

Strand

1,7 kilometer

Een Elfsteden stad

5,8 kilometer

Zwembad

6 kilometer

IJsselmeerkust

9,8 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.