Regio Stavoren
B&B Pension Perruque

Het pension is gesitueerd in het voormalige politiebureau. Aan de buitenkant is het gebouw niet meer direct als politiebureau herkenbaar, want het is door de jaren heen vakkundig verbouwd tot B&;B/pension met 10 comfortabele kamers en 2 appartementen. Tot begin 2004 werden in dit politiebureau nog aangiftes gedaan en arrestanten verhoord. In een van de twee cellen werden verdachten 'in bewaring gesteld'. De originele cellen zijn wel bewaard gebleven en doen nu dienst als kantoor en linnenkamer. Nu wordt er alleen nog 'vrijwillig' overnacht op dit adres. Gedurende je verblijf wordt er met een knipoog naar dit historische karakter verwezen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken B&B

Ligging

  • In dorp/stad
  • In / bij bos
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Horecaterras

Ligging

Centraal gelegen in het dorpje Koudum bevindt zich deze gezellige B&B in het voormalige politiebureau. In het centrum van het dorp vind je de warme bakker, slager, supermarkt en verschillende winkeltjes. Koudum ligt centraal in de Friese Zuidwesthoek, vlakbij de Friese Meren en diverse Elfstedenstadjes zoals Hindeloopen, Stavoren, Workum en Sneek. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de verrassend veelzijdige omgeving. Er zijn talloze wandel-, fiets- en vaarroutes in de buurt en op ongeveer 5 kilometer afstand liggen de Gaasterlandse bossen en ook het IJsselmeer met zijn surf-plekken is vlakbij.

In de buurt

Dorpskern

244 meter

Supermarkt / dorpswinkel

296 meter

Zwembad

1,6 kilometer

IJsselmeerkust

3,1 kilometer

Strand

3,9 kilometer

Een Elfsteden stad

4,8 kilometer

Dorpskern

244 meter

Supermarkt / dorpswinkel

296 meter

Zwembad

1,6 kilometer

IJsselmeerkust

3,1 kilometer

Strand

3,9 kilometer

Een Elfsteden stad

4,8 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.