Regio Leeuwarden
B&B Klassiek

Proef de sfeer van onze B&B in dit honderd jaar oude herenhuis. De B&B is centraal gelegen in een prachtige omgeving met een uitgebreid fietsroutenetwerk. Laat je verrassen! De B&B heeft 3 kamers voor in totaal 6 personen + 1 kind. Leeuwarden is te bereiken in ca. 15 minuten Dokkum is te bereiken in ca. 5-10 minuten

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken B&B

Ligging

  • In dorp/stad
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur
  • Wasfaciliteiten

Ligging

B&B Klassiek is gelegen in een honderd jaar oud herenhuis. Je kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de rust en ruimte van de locatie. De B&B is gelegen in Twijzelerheide, een klein dorpje in het noordoosten van Friesland. Twee van de Elfsteden, Dokkum en Leeuwarden, zijn op ca. 15 minuten met de auto te bereiken. In het naastgelegen dorp Zwaagwesteinde (Westereen) kun je boodschappen doen.

In de buurt

Een Elfsteden stad

9,6 kilometer

Zwembad

15,9 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

21,9 kilometer

Dorpskern

22,1 kilometer

Strand

29,3 kilometer

IJsselmeerkust

48,1 kilometer

Een Elfsteden stad

9,6 kilometer

Zwembad

15,9 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

21,9 kilometer

Dorpskern

22,1 kilometer

Strand

29,3 kilometer

IJsselmeerkust

48,1 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.