Regio Sneek
Bootverhuur Hospes

De huurvloot bestaat uit 10 recente en perfect verzorgde motorjachten van de merken Linssen Grand Sturdy en Cabin Langenberg. Ze zijn te huur zonder vaarbewijs, maar bij minder ervaren schippers is een vaartraining verplicht op de dag van aankomst. De vloot bestaat tevens uit moderne zeiljachten (2-6 pers.) van de merken Beneteau Dehler en Dufour. Alle motorboten zijn geschikt voor de Friese Meren en in overleg voor langere vakanties is het vaargebied uit te breiden. De zeiljachten zijn uitermate geschikt voor de Friese meren en het IJsselmeer, op aanvraag kun je ook een tocht maken over de Waddenzee.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Binnenzwembad gedeeld
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Speelveld

Ligging

De bootverhuur is gelegen in het groene stadshart van Sneek aan het doorgaand vaarwater van de Oudvaart en het Jachthavenkanaal, je bent op 3 minuten varen van de Houkesloot. En zonder bruggen of sluizen binnen 10 minuten op het Sneekermeer. Vanuit de privéhaven maak je de mooiste vaarroutes voor een ultieme vakantie op het water.

In de buurt

Dorpskern

775 meter

Supermarkt / dorpswinkel

797 meter

Een Elfsteden stad

903 meter

Zwembad

933 meter

Strand

3,4 kilometer

IJsselmeerkust

18,1 kilometer

Dorpskern

775 meter

Supermarkt / dorpswinkel

797 meter

Een Elfsteden stad

903 meter

Zwembad

933 meter

Strand

3,4 kilometer

IJsselmeerkust

18,1 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.