Appelscha
Groepsaccommodatie Appelscha

De accommodaties van Groepsaccommodatie Appelscha zijn prachtig gelegen in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. In totaal zijn er vier groepsaccommodaties, drie daarvan; 't Reidtèk en de Bonte- en Zwarte Specht (ook te koppelen) zijn gelegen op het terrein van Boscamping Appelscha. Groepsaccommodatie Nijsingh ligt separaat en beschikt over een geheel eigen terrein welke groepen geheel voor zich zelf hebben. Op beide terreinen zijn een grote speeltuin met airtrampoline en sportveld. Bij de accommodaties gelegen op de Boscamping, is tevens een kinderboerderij en een mooie binnenspeeltuin met ballenbak aanwezig. Zodat de kinderen zich ook bij minder mooi weer prima vermaken

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In / bij bos
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur
  • Restaurant

Ligging

De accommodaties van Groepsaccommodatie Appelscha zijn prachtig gelegen midden in de bossen van het Drents-Friese Wold. Het dorp Appelscha, met supermarkten, bakker en een aantal winkels en restaurants is gelegen op nog geen 4 kilometer, hier fiets je gemakkelijk naartoe. Door de ligging in het Drents-Friese Wold leent de omgeving van de Groepsaccommodatie Appelscha zich bij uitstek voor wandelingen of fietstochten.

In de buurt

Zwembad

17,4 kilometer

Dorpskern

25,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

28,4 kilometer

Strand

28,5 kilometer

IJsselmeerkust

44 kilometer

Een Elfsteden stad

46,9 kilometer

Zwembad

17,4 kilometer

Dorpskern

25,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

28,4 kilometer

Strand

28,5 kilometer

IJsselmeerkust

44 kilometer

Een Elfsteden stad

46,9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.