Sneek
By Peek

Stadslogement By Peek beschikt over 2 pakhuizen die 100 meter van elkaar vandaan liggen. In het pakhuis aan de Singel bevindt zich het Junior appartement, Familie studio en 1 standaard 2- persoons appartement. In het pakhuis aan de Lange Pijpsteeg bevinden zich vier 2-persoons standaard appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen keuken met de benodigde apparatuur, badkamer, toilet, zithoek, keukentafel, tweepersoons boxspring, gratis WIFI.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Appartementencomplex

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi

Ligging

Ondanks de ligging in het hartje centrum van Sneek, liggen de appartementen rustig gelegen. Winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand van onze appartementen. Wilt u genieten van het water en de natuur, binnen 15 minuten met de auto bent u bij het Sneekermeer. Treinstation 15 minuten loopafstand. Amsterdam/Schiphol 75 minuten met de auto.

In de buurt

Een Elfsteden stad

135 meter

Supermarkt / dorpswinkel

143 meter

Dorpskern

242 meter

Zwembad

315 meter

Strand

4,2 kilometer

IJsselmeerkust

17,2 kilometer

Een Elfsteden stad

135 meter

Supermarkt / dorpswinkel

143 meter

Dorpskern

242 meter

Zwembad

315 meter

Strand

4,2 kilometer

IJsselmeerkust

17,2 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.