Regio Sneek
Camping Oan e Poel

Deze familiecamping is gelegen op een unieke locatie in Heeg, namelijk op een eiland (bereikbaar met brug) aan de Poelen. De camping bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van het knusse centrum van Heeg, maar tegelijkertijd ook midden in de natuur waar je van rust en ruimte geniet. De camping is geschikt voor het hele gezin, zo vind je er namelijk voor de kinderen een mooie speeltuin met o.a. skelters en een trampoline! Watersporters kunnen ook hun hart ophalen door een eigen boot mee te nemen, of een boot te huren. Suppen kan ook prachtig in de omgeving van de camping.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Camping

Ligging

  • In dorp/stad
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Speelveld
  • Kinderspeelhoek
  • Wasfaciliteiten

Ligging

De camping is gesitueerd aan de rand van het watersport dorpje Heeg op een eiland. Via de brug en eigen weg kom je op de grote parkeerplaats bij de boerderij waarin zich de receptie bevind. Het is een gezellige kleinschalige familiecamping aan het water met in de boerderij een groepsaccommodatie en een aantal ligplaatsen voor de gasten. Heeg is een charmant dorpje waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt; supermarkt, centrum met restaurants en knusse winkeltjes. Heeg ligt ten zuidwesten van Sneek en IJlst en vlakbij Gaastmeer en Oudega. De perfecte locatie om te watersporten, maar ook voor een wandeling of fietstocht. In Heeg vind je terrasjes aan het water en een knus centrum.

In de buurt

Dorpskern

478 meter

Supermarkt / dorpswinkel

566 meter

Strand

662 meter

Een Elfsteden stad

4,9 kilometer

Zwembad

7,9 kilometer

IJsselmeerkust

12,6 kilometer

Dorpskern

478 meter

Supermarkt / dorpswinkel

566 meter

Strand

662 meter

Een Elfsteden stad

4,9 kilometer

Zwembad

7,9 kilometer

IJsselmeerkust

12,6 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.