Sandfirden
Camping Ykema

De camping ligt aan het water in het prachtige merengebied van Zuidwest Friesland en beschikt over vele voorzieningen. Naast de mogelijkheid om een plaats te reserveren voor je tent, caravan of camper is het ook een optie om te kiezen voor de groepsaccommodatie, de blokhutten of glampingtent. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot en met veertig personen maar kan ook worden geboekt voor kleinere groepen. De blokhutten en glampingtent zijn geschikt voor een gezelschap tot en met vijf personen. Ook is er een mooi ruim toiletgebouw aanwezig, met toiletten, 6 douches, een wasserette en babyruimte. De 6 douches zijn voorzien van doucheautomaten en werken op € 0.50 cent muntjes. Voor onze gasten die slecht ter been zijn is een invalideruimte beschikbaar. Op de zijkant van het toiletgebouw is er gelegenheid om je afwas te doen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Camping

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Speelveld
  • Sportveld

Ligging

De camping ligt bij het dorpje Sandfirden in Friesland, in het midden van weilanden en de meren. Het is een kleine camping aan het water en ligt aan ‘De Flakke Brekken’. Deze staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet je hier volop van ruimte en rust. De camping is gesitueerd rondom een boerderij waar er geitjes, kippen, konijnen en schapen rondlopen. Daarnaast zijn de omstandigheden ideaal om te zeilen/varen. Ook zijn er prachtige fietsroutes en is er altijd van alles te beleven in de omgeving Sûdwest-Fryslân.

In de buurt

Strand

2,6 kilometer

Dorpskern

2,7 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,9 kilometer

Zwembad

4,1 kilometer

Een Elfsteden stad

4,4 kilometer

IJsselmeerkust

7 kilometer

Strand

2,6 kilometer

Dorpskern

2,7 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,9 kilometer

Zwembad

4,1 kilometer

Een Elfsteden stad

4,4 kilometer

IJsselmeerkust

7 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.