Regio Stavoren
de Fluessen

Deze locatie is van vele gemakken voorzien. Er is een gezellig eetcafé met terras en uitzicht over het water, je kunt er een boot huren en niet te vergeten overnachten! De locatie biedt een loft, vakantiehuis en groepsaccommodatie.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • In dorp/stad
  • In de natuur
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Horecaterras

Ligging

In het kleine dorpje Elahuizen, direct aan de Fluessen ligt deze locatie. Hier vind je onder andere een groepsaccommodatie, loft en vakantiehuis. De ligging is perfect als je op zoek bent naar rust en ruimte. Wanneer je de beschikking over een eigen boot hebt, meer je deze eenvoudig aan in de haven en vaar je binnen een minuut op de Fluessen, een van de Friese meren. Ook voor fietstochten is deze locatie geschikt, langs de oevers fiets je eenvoudig naar Woudsend. Of je verlaat het water en fietst in de richting van Balk en Gaasterland.

In de buurt

Dorpskern

411 meter

Strand

1,7 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

3,1 kilometer

Zwembad

5,8 kilometer

Een Elfsteden stad

7,8 kilometer

IJsselmeerkust

9,1 kilometer

Dorpskern

411 meter

Strand

1,7 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

3,1 kilometer

Zwembad

5,8 kilometer

Een Elfsteden stad

7,8 kilometer

IJsselmeerkust

9,1 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.