Regio Bolsward
Hotel de Wijnberg

In verband met verbouwing is het hotel vanaf 1 november 2023 tijdelijk gesloten. De verwachte heropening staat gepland voor het vroege voorjaar 2024. Het hotel beschikt over 26 kamers, variërend van eenpersoons- en tweepersoonskamers tot familiekamers en comfortkamers. Daarnaast zijn er ook enkele kamers aangepast voor mindervalide personen, waardoor het hotel ook voor hen goed toegankelijk is. Je verblijf is uit te breiden met een ontbijt, diner of ticket voor de parkeerplaats.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • Horecaterras

Ligging

Midden in het centrum van Bolsward, op loopafstand van diverse winkels en prachtige bezienswaardigheden ligt dit fijne hotel. Zomers geniet je op het grote terras van een hapje en een drankje en ook binnen in het restaurant is het sfeervol. Bolsward is een van de Elfsteden en ieder jaar, op pinkstermaandag, vertrekt de Fietselfstedentocht vanuit hartje centrum. Bekende bezienswaardigheden zoals Cultuur Historisch centrum 'de Tiid' en de Broerekerk zijn de moeite van een bezoekje meer dan waard en zijn nog nog geen vijf minuten wandelen van het hotel gelegen.

In de buurt

Een Elfsteden stad

95 meter

Zwembad

150 meter

Supermarkt / dorpswinkel

210 meter

Dorpskern

373 meter

Strand

7,3 kilometer

IJsselmeerkust

7,9 kilometer

Een Elfsteden stad

95 meter

Zwembad

150 meter

Supermarkt / dorpswinkel

210 meter

Dorpskern

373 meter

Strand

7,3 kilometer

IJsselmeerkust

7,9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.