Regio Workum / Hindeloopen
Hylperhuis

Centraal in Elfstedenstadje Hindeloopen vind je het Hylperhuis, ook wel het Huis van Ham genaamd. Op de eerste verdieping van deze authentieke woning zijn twee luxe tweepersoonskamers gerealiseerd, waarin je geheel in Hindelooper stijl kunt overnachten. De kamers zijn ingericht met als thema: ‘Flora en Fauna’ & ‘Scheepvaart’ Beide kamers beschikken over twee luxe éénpersoons boxsprings en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder zijn er op de kamers een waterkoker en een koelkastje aanwezig. De kamers zijn per trap bereikbaar. Er is geen lift in de woning aanwezig.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad
  • IJsselmeer strand <1km
  • IJsselmeer <1km

Ligging

Centraal in Elfstedenstadje Hindeloopen vind je deze Kapiteinswoning het Hylperhuis, ook wel het Huis van Ham genaamd. Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer en is autoluw. Het pittoreske Hindeloopen staat bekend om de schilderkunst en stijlvolle klederdracht van vroeger. Dit tref je ook volop aan in de romantische kamers van het Hylperhuis. In het stadje ontdek je de geschiedenis van de belangrijke handelsstad aan het IJsselmeer. Je kunt er heerlijk wandelen over de dijk, de bruggetjes, langs authentieke stadswoningen en treft er bijzondere doorkijkjes. Er zijn tal van restaurantjes, terrasjes, winkeltjes en musea. Breng eens een bezoek aan het eerste Friese Schaatsmuseum met de grootste collectie schaatsen ter wereld. Op zoek naar een grotere plaats of stadje, dan ben je in de buurt van Sneek, Bolsward, Workum en Stavoren.

In de buurt

Een Elfsteden stad

64 meter

IJsselmeerkust

352 meter

Dorpskern

548 meter

Supermarkt / dorpswinkel

649 meter

Strand

1,1 kilometer

Zwembad

5,2 kilometer

Een Elfsteden stad

64 meter

IJsselmeerkust

352 meter

Dorpskern

548 meter

Supermarkt / dorpswinkel

649 meter

Strand

1,1 kilometer

Zwembad

5,2 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.