Regio Sloten / Gaasterland / Lemmer
Hotel 't Voorhuys

In dit hotel restaurant vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Ruime hotelkamers met de mogelijkheid voor een gratis kopje koffie/thee, gratis wifi, goede faciliteiten, een royaal ontbijtbuffet en uiteraard de mogelijkheid tot een gezellige borrel of een lekker diner. Voor het hotel is een groot plein met volop parkeergelegenheid en onder hotel zijn twee laadpalen met zes eigen parkeerplaatsen. Kom je met de fiets, dan kan deze binnen staan.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Lift
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant

Ligging

Het hotel ligt niet alleen midden in Emmeloord, maar ook midden in de Noordoostpolder! Je vindt in Emmeloord alles wat je nodig hebt; genoeg winkels, restaurants, terrasjes, enzovoorts. Ook 't Voorhuys is van alle gemakken voorzien. Naast de hotelkamers vind je hier vergaderzalen, een restaurant en Grandcafé! Na een fietstochtje van ongeveer 9 km ben je bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, waar je je ogen uitkijkt. Als je in de auto stapt ben je in een kwartier in hartje Lemmer voor een bezoek aan het Ir. D.F. Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld of een heerlijk middagje strand. In een half uur ben je al in het gezellige Sneek, een van de bekende Elfsteden steden van Waterland van Friesland.

In de buurt

Zwembad

534 meter

Supermarkt / dorpswinkel

6,4 kilometer

IJsselmeerkust

14,5 kilometer

Dorpskern

15,1 kilometer

Strand

15,1 kilometer

Een Elfsteden stad

21,8 kilometer

Zwembad

534 meter

Supermarkt / dorpswinkel

6,4 kilometer

IJsselmeerkust

14,5 kilometer

Dorpskern

15,1 kilometer

Strand

15,1 kilometer

Een Elfsteden stad

21,8 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.