Regio Workum / Hindeloopen
Hotel Workum

Dit hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Workum. Het hotel beschikt over verschillende types kamers, van standaard kamers tot comfortabele suites. Vanuit elke kamer heb je een prachtig uitzicht, over bijvoorbeeld de historische scheepswerf of het Workumse platteland. In de hal van het hotel zijn er koffie- en theefaciliteiten en iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad
  • IJsselmeer strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur
  • Restaurant

Ligging

Dit hotel ligt in het prachtige Elfstedenstadje Workum. De ligging is erg goed te noemen, je kijkt uit over de authentieke blazerhaven en bevindt je op loopafstand van het centrum van Workum. Hier vind je tal van winkels, restaurants, cafés en uiteraard het bekende Jopie Huisman Museum, een must-see in Workum. Vanuit het hotel loop je in ongeveer 20 minuutjes naar het fijne strand van Workum, aan het IJsselmeer. Tevens leent de omgeving van Workum zich er bij uitstek voor om per fiets of te voet verkend te worden!

In de buurt

Een Elfsteden stad

936 meter

Dorpskern

970 meter

Zwembad

1,2 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,4 kilometer

Strand

1,7 kilometer

IJsselmeerkust

1,7 kilometer

Een Elfsteden stad

936 meter

Dorpskern

970 meter

Zwembad

1,2 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,4 kilometer

Strand

1,7 kilometer

IJsselmeerkust

1,7 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.