Regio Stavoren
It Flinkeboskje

Midden in de natuur, tussen de landerijen bevindt zich 'it Flinkeboskje'. Niet alleen kun je hier overnachten in de vakantiewoning of de vakantieboerderij, ook kun je bij de naastgelegen 'Flinkefarm' evenementen zoals streek- en kofferbakmarkten bezoeken en is er een mooie pop-up store met interieur spullen. Overnachten doe je in een van de twee accommodaties waarbij het voorhuis met name geschikt is voor gezinnen (4-6 pers.) en de vakantieboerderij voor groepen van 10-24 personen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Vergaderruimte

Ligging

Gelegen in de natuur met rondom prachtige vergezichten over de landerijen vind je de vakantiewoning en de vakantieboerderij van 'it Flinkeboskje'. Diverse dorpjes zoals Hemelum en bakhuizen zijn in de buurt gelegen en ook Koudum is in zo'n 10 minuten te bereiken. De meren de Morra en uitlopers van de Fluessen zijn op fietsafstand. De omgeving van it Flinkeboskje leent zich er sowieso voor om prachtige fietstochten te maken. Je kunt zowel rondom de Friese meren fietsen als het heuvelachtige Gaasterland ontdekken.

In de buurt

Zwembad

1,8 kilometer

Dorpskern

2,5 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,6 kilometer

IJsselmeerkust

3,9 kilometer

Strand

4,1 kilometer

Een Elfsteden stad

7,8 kilometer

Zwembad

1,8 kilometer

Dorpskern

2,5 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,6 kilometer

IJsselmeerkust

3,9 kilometer

Strand

4,1 kilometer

Een Elfsteden stad

7,8 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.