Regio Franeker / Harlingen
Camping it Krúswetter

Deze camping is gelegen midden in de natuur, aan de rand van het gemoedelijke dorpje Easterlittens. De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen en fietsen, maar ook zeker voor suppen en kanoën! Naast de kampeerplaatsen zijn er diverse verschillende accommodaties op de camping. Van een appartement tot een blokhut en van een stacaravan tot kampeerpods, er is voor ieder wat wils.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Camping

Ligging

  • In dorp/stad
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur
  • Restaurant

Ligging

Ontdek deze vrijstaande accommodatie op een idyllische camping in Easterlittens, omgeven door twee prachtige vaarwegen aan de ene kant en uitgestrekte landerijen aan de andere kant. Easterlittens, een knus dorpje aan vaarwater, biedt een sfeervolle uitvalsbasis. Voor boodschappen rijd je in vijf minuten naar het nabijgelegen Winsum per auto. Met de centrale ligging zijn de Friese steden Leeuwarden, Franeker, Bolsward en Sneek allemaal binnen handbereik, zowel per fiets (15 km) als met de auto. De camping wordt omringd door schilderachtige paden langs het water en door natuurgebieden, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor wandel- en fietstochten. Het visrijke vaarwater is een paradijs voor visliefhebbers. Geniet van de rust en schoonheid van de omgeving, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot de levendige steden in de buurt. Een perfecte plek voor ontspanning, recreatie en het ervaren van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

In de buurt

Zwembad

4,8 kilometer

Dorpskern

5 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

5,1 kilometer

Een Elfsteden stad

8,9 kilometer

Strand

13,1 kilometer

IJsselmeerkust

18,5 kilometer

Zwembad

4,8 kilometer

Dorpskern

5 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

5,1 kilometer

Een Elfsteden stad

8,9 kilometer

Strand

13,1 kilometer

IJsselmeerkust

18,5 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.