Sneek
Logement 3B

In het gezellige centrum van Sneek biedt Logement 3B de mogelijkheid om te verblijven in een sfeervol historisch stadshotel met een uniek Eet- en Biercafé waar je heerlijk bourgondisch kunt genieten en relaxen in de Lounge. Het Logement beschikt over 17 kamers en is ingericht in vintage – industriële sfeer. Door de centrale locatie ben je direct in het levendige centrum om te genieten van de leuke winkels, gezellige straatjes en vele restaurantjes. Ook voor het ontdekken van Friesland is een verblijf in Sneek een perfecte uitvalsbasis, het station is op loopafstand gelegen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Lift
  • Wifi
  • Restaurant
  • Cafe / bar
  • Horecaterras

Ligging

Logement 3B is centraal gelegen in de sfeervolle elfstedenstad Sneek. Niet alleen is de locatie van Logement 3B de perfecte uitvalsbasis om Sneek te ontdekken, ook is dit dé plek om Friesland te verkennen. Met tal van fiets- en vaarwegen is het goed toeven in Sneek en haar omgeving.

In de buurt

Een Elfsteden stad

268 meter

Dorpskern

370 meter

Supermarkt / dorpswinkel

378 meter

Zwembad

654 meter

Strand

4.5 kilometer

IJsselmeerkust

17 kilometer

Een Elfsteden stad

268 meter

Dorpskern

370 meter

Supermarkt / dorpswinkel

378 meter

Zwembad

654 meter

Strand

4.5 kilometer

IJsselmeerkust

17 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.