Regio Sloten / Gaasterland / Lemmer
Lutz Watervilla's

Alle watervilla's op Lutz watervillapark zijn gelegen aan het water en naast het villapark is een ruime jachthaven. Het villapark is kleinschalig, met 20 watervilla's. Elk van de villa's heeft een eigen, sfeervolle inrichting waardoor geen villa hetzelfde is. De vrijstaande Watervilla's zijn duurzaam; voorzien van warmwaterpompen en zonnepanelen. Op het park zijn twee verschillende soorten huizen. De watervilla's zijn geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen, deze hebben een slaapkamer met en-suite beneden. Het andere type is de XXL villa ,deze heeft geen slaapkamer beneden, waardoor de woonruimte extra groot is. Dit type huis is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Vakantiepark

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In / bij bos
  • In de natuur
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Parkeerterrein

Ligging

Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

In de buurt

Strand

367 meter

Dorpskern

1,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,4 kilometer

Zwembad

2,1 kilometer

Een Elfsteden stad

3,5 kilometer

IJsselmeerkust

5,7 kilometer

Strand

367 meter

Dorpskern

1,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,4 kilometer

Zwembad

2,1 kilometer

Een Elfsteden stad

3,5 kilometer

IJsselmeerkust

5,7 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.