Regio Heerenveen / Joure
Luxe Vakantie Friesland

De vakantiehuizen bevinden zich in een prachtige, rustige omgeving. Je kunt hier optimaal genieten van rust en ruimte. Het is geen grootschalige locatie met veel vakantiehuizen, maar een gemoedelijke locatie met een vijftal woningen. Iedere woning beschikt over een eigen tuin en terras en de woningen zijn, afhankelijk van het gekozen type, geschikt voor 2-8 personen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Speelveld
  • Kinderspeelhoek

Ligging

Ten noorden van Joure, in het buurtschap Snikzwaag, vind je deze prachtige vakantiehuizen. De huizen staan midden in het prachtige Friese landschap en bieden een mooi uitzicht over de landerijen. Per auto rijd je in 5 minuten naar het centrum van Joure waar je diverse supermarkten, restaurants en winkels vindt. Mocht je liever op de fiets naar Joure gaan, dan ben je met 10 minuten al in het centrum van Joure. De omgeving van Snikzwaag leent zich ervoor om prachtige fietstochten te maken. Diverse knusse dorpen en steden bevinden zich op een prima fietsafstand van de vakantiehuizen.

In de buurt

Strand

2 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,5 kilometer

Dorpskern

2,6 kilometer

Zwembad

3,2 kilometer

Een Elfsteden stad

10 kilometer

IJsselmeerkust

16,8 kilometer

Strand

2 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,5 kilometer

Dorpskern

2,6 kilometer

Zwembad

3,2 kilometer

Een Elfsteden stad

10 kilometer

IJsselmeerkust

16,8 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.