Regio Heerenveen / Joure
Zeilschool Neptunus

Zeilschool Neptunus is een zeilschool en beschikt over een aantal verschillende groepsaccommodaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te overnachten in een voormalige kerk of dorpshuis en er is een huis verbouwd voor groepen. Alle drie de groepsaccommodaties zijn gelegen aan het water en hebben een mooi uitzicht. Op het terrein is een speelveld waar spelletjes gespeeld kunnen worden en tevens kun je er voor kiezen om te gaan zeilen, sloepvaren of fietsen!

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Sportveld

Ligging

De groepsaccommodaties van Zeilschool Neptunus bevinden zich in Idskenhuizen, een pittoresk dorpje vlakbij Sint Nicolaasga. Via de Jiskenhúser Feart vaar je gemakkelijk de Friese meren op en geniet je vanaf het water van Zuidwest Friesland. In Idskenhuizen is geen supermarkt, maar in vijf minuten rijd je naar de supermarkt in Sint Nicolaasga. Hier vind je tevens een bakker, drogist en een divers aantal restaurants en cafés.

In de buurt

Dorpskern

2,1 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,4 kilometer

Strand

3,7 kilometer

Een Elfsteden stad

5,8 kilometer

Zwembad

6,5 kilometer

IJsselmeerkust

9 kilometer

Dorpskern

2,1 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,4 kilometer

Strand

3,7 kilometer

Een Elfsteden stad

5,8 kilometer

Zwembad

6,5 kilometer

IJsselmeerkust

9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.