Regio Drachten
Nieuw Allardsoog

Nieuw Allardsoog biedt een combinatie van zakelijke bijeenkomsten en recreatieve weekendverblijven. Naast de drie groepsaccommodaties met hotelkamers zijn er op het terrein ook nog 12 vergaderzalen. De groepsaccommodaties zijn allen prachtig gelegen in de natuur, je kunt er optimaal genieten van rust en ruimte.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In / bij bos
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Vergaderruimte

Ligging

Bakkeveen ligt in het uiterste oosten van Friesland, op de grens van Friesland en Groningen én op de grens van Friesland en Drenthe. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Drachten, dit dorp bereik je met de auto in ongeveer 25 minuten. In Bakkeveen is een supermarkt, diverse winkels en een aantal restaurants en cafés. Vanaf Nieuw Allardsoog wandel je gemakkelijk de Bakkeveense Duinen in.

In de buurt

Zwembad

13,5 kilometer

Dorpskern

26,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

29,9 kilometer

Strand

31 kilometer

Een Elfsteden stad

32,1 kilometer

IJsselmeerkust

49,5 kilometer

Zwembad

13,5 kilometer

Dorpskern

26,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

29,9 kilometer

Strand

31 kilometer

Een Elfsteden stad

32,1 kilometer

IJsselmeerkust

49,5 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.