Regio Sneek
Omke Jan

Omke Jan is een ‘boergondische’ ontmoetingsplek in Woudsend aan de elfstedentocht route, waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Alles komt samen in een moderne herberg onder het dak van een authentieke Friese stolpboerderij, eigentijds verbouwd onder leiding van ontwerper Piet Hein Eek en architect Iggie Dekkers. Geniet van eten zonder fratsen en schuif aan rond de houtoven of aan de stamtafel.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Cafe / bar
  • Horecaterras

Ligging

Dit sfeervolle hotel met vijf kamers ligt in het hart van Woudsend ingericht door Piet Hein Eek. Je kijkt uit over de rivier de Ee (onderdeel van de Elfstedenroute!) en de nog werkende houtzaagmolen. Je stapt zo vanuit het hotel het sfeervolle dorpje Woudsend in, waar je diverse winkeltjes, restaurants en een supermarkt vindt. Woudsend is centraal gelegen en je rijdt binnen 20 minuten naar de Elfsteden Sneek, IJlst of Sloten. Ook kun je vanuit Woudsend prachtige fiets- en wandeltochten maken.

In de buurt

Supermarkt / dorpswinkel

5 meter

Dorpskern

288 meter

Strand

1,9 kilometer

Een Elfsteden stad

5,3 kilometer

Zwembad

5,5 kilometer

IJsselmeerkust

9,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

5 meter

Dorpskern

288 meter

Strand

1,9 kilometer

Een Elfsteden stad

5,3 kilometer

Zwembad

5,5 kilometer

IJsselmeerkust

9,3 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.