Regio Sneek
B&B Pension Op 'e Koai

Deze heerlijke B&B is gesitueerd in een prachtig landhuis. Het heeft 5 compleet ingerichte luxe kamers die allemaal hun eigen thema hebben en van alle moderne comfort zijn voorzien zodat je optimaal kunt genieten tijdens je verblijf. Het landhuis is centraal gelegen in het hart van Friesland, bij een jachthaven en aan het riviertje de Boarn in het dorpje Jirnsum. Nabij de watersportdorpen Grou, Akkrum en Terherne. De huur van de kamers is inclusief een uitgebreid ontbijt.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken B&B

Ligging

  • Buiten stad/dorp

Wellness

  • Sauna gedeeld
  • Solarium gedeeld

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein

Ligging

Aan de rand van het dorpje Jirnsum ligt deze breakfast met diverse themakamers. Het is de perfecte plek om te overnachten als je op zoek bent naar een uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Vanuit Jirnsum kun je zowel per boot, fiets, auto of wandelend alle kanten op en écht genieten van het Friese landschap! Jirnsum is gelegen op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Elfstedenstad Sneek en het is 5 minuten rijden naar Terherne, welbekend van het Kameleondorp. Wanneer je met de boot bent - of deze hebt gehuurd - ben je eveneens binnen een mum van tijd op het Sneekermeer. En hiervandaan vaar je heerlijk over de Friese wateren. Kortom, de perfecte uitvalsbasis om Waterland van Friesland te gaan ontdekken!

In de buurt

Dorpskern

891 meter

Supermarkt / dorpswinkel

3,2 kilometer

Strand

4,2 kilometer

Een Elfsteden stad

10,4 kilometer

Zwembad

10,4 kilometer

IJsselmeerkust

25,9 kilometer

Dorpskern

891 meter

Supermarkt / dorpswinkel

3,2 kilometer

Strand

4,2 kilometer

Een Elfsteden stad

10,4 kilometer

Zwembad

10,4 kilometer

IJsselmeerkust

25,9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.