Regio Heerenveen / Joure
Parkhotel Tjaarda

Verscholen in de bossen van Oranjewoud, nabij Heerenveen, vind je dit heerlijke parkhotel. Het hotel wordt omringd door statige landhuizen en oude bomenlanen. Een idyllische plek met een unieke sfeer. Vanuit het hotel stap je zo de natuur in en kun je het natuurgebied ontdekken via fijne wandel- en fietspaden. Een oase van rust, het is de ideale plek om te ontsnappen aan de waan van de dag. Het hotel beschikt over een bruidssuite, 3 juniorsuites, 3 familiekamers, 1 mindervalide kamer, 15 comfort, 18 comfort plus en 29 luxe kamers (met terras en boszicht). Daarnaast kun je heerlijk genieten van de wellness faciliteiten, het grand café en culinaire bistro Marijke Muoi.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad
  • In / bij bos
  • In de natuur

Wellness

  • Sauna gedeeld

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Binnenzwembad gedeeld
  • Lift
  • Wifi
  • Parkeerterrein

Ligging

Verscholen in de bossen van Oranjewoud, nabij Heerenveen, vind je dit heerlijke parkhotel. Het hotel wordt omringd door statige landhuizen en oude bomenlanen. Een idyllische plek met een unieke sfeer. Vanuit het hotel stap je zo de natuur in en kun je het natuurgebied ontdekken via fijne wandel- en fietspaden. Een oase van rust, het is de ideale plek om te ontsnappen aan de waan van de dag.

In de buurt

Dorpskern

626 meter

Zwembad

2,5 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

3,1 kilometer

Strand

3,1 kilometer

IJsselmeerkust

21,3 kilometer

Een Elfsteden stad

22,2 kilometer

Dorpskern

626 meter

Zwembad

2,5 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

3,1 kilometer

Strand

3,1 kilometer

IJsselmeerkust

21,3 kilometer

Een Elfsteden stad

22,2 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.