Regio Leeuwarden
Post-Plaza Hotel

Het Post-Plaza hotel is gelegen in het centrum van Leeuwarden en bestaat uit twee gebouwen, een voormalig bankgebouw en een voormalig postkantoor. Hierdoor is geen enkele kamer het zelfde als een andere. De hotelkamers zijn allemaal van alle gemakken voorzien en stralen sfeer en comfort uit. In het hotel bevindt zich ook nog een grand café, waar je kunt ontbijten, lunchen én dineren!

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Lift
  • Wifi
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Cafe / bar

Ligging

In het centrum van Leeuwarden, op loopafstand van diverse bezienswaardigheden, musea, winkels en restaurants vind je dit fijne hotel. Het hotel beschikt niet over een eigen parkeerterrein, maar in de nabije omgeving van Leeuwarden zijn er diverse parkeergarages.

In de buurt

Een Elfsteden stad

398 meter

Zwembad

683 meter

Supermarkt / dorpswinkel

12,3 kilometer

Dorpskern

12,5 kilometer

Strand

18,2 kilometer

IJsselmeerkust

30,8 kilometer

Een Elfsteden stad

398 meter

Zwembad

683 meter

Supermarkt / dorpswinkel

12,3 kilometer

Dorpskern

12,5 kilometer

Strand

18,2 kilometer

IJsselmeerkust

30,8 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.