Regio Heerenveen / Joure
Recreatiebedrijf de Koevoet

Te midden van de Friese Meren, direct aan het Koevordermeer, ligt onze koprompboerderij en recreatieoord De Koevoet. Via water en land verbinden wij families en gezelschappen. Bij ons kun je comfortabel overnachten in een appartement, kamperen tussen het groen, aanmeren in de beschutte haven, gezellig eten in het eetcafé, relaxen op het zonnige terras of een zeilbootje huren. Maar bovenal: genieten van de rust en frisse buitenlucht. De Koevoet is: - 10 appartementen in een oude kop-rompboerderij - Op de voormalige hooizolder een sfeervol eetcafé met open haard - Terras aan de haven - Verhuur van polyvalken - Haven met 80 ligplaatsen, ook voor passanten - Kleine camping met seizoens- en toeristische plaatsen Kom logeren in onze knusse appartementen, geschikt voor families en groepen in verschillende samenstellingen. Bekijk vanuit jouw appartement de zonsondergang op het Koevordermeer. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Vakantiepark

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In de natuur
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Cafe / bar
  • Horecaterras

Ligging

De Koevoet is een kleinschalig familiebedrijf en ligt midden in Zuidwest Friesland. De verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden maakt dit prachtige gebied populair bij jong en oud. Het Friese Merengebied biedt de watersport, ook mogelijkheden voor de wandelaar of fietser. Het bos van Gaasterland is namelijk dichtbij! De accommodatie is prachtig gelegen aan het water en heeft een eigen jachthaven. Je bent met de auto in 5 minuten in Langweer en in een kwartier in Lemmer. Daar vind je verschillende restaurants, winkels, terrasjes en kun je het uitgaansleven ontdekken!

In de buurt

Supermarkt / dorpswinkel

3,1 kilometer

Dorpskern

3,2 kilometer

Strand

3,6 kilometer

Een Elfsteden stad

5,4 kilometer

Zwembad

6,7 kilometer

IJsselmeerkust

9,1 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

3,1 kilometer

Dorpskern

3,2 kilometer

Strand

3,6 kilometer

Een Elfsteden stad

5,4 kilometer

Zwembad

6,7 kilometer

IJsselmeerkust

9,1 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.