Regio Sneek
Recreatiebedrijf Gouden Plakje

Gouden Plakje is een kleinschalig recreatiebedrijf waar je kunt overnachten in appartementen en groepsaccommodaties. Tevens is er een campingterrein aan het water. Bij Gouden Plakje kun je fietsen, valkjes, elektrosloepen en sups huren. Kinderen kunnen gratis gebruik maken van een kano, een optimist en surfplanken.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • Cafe / bar
  • Sportveld

Ligging

In het mooie Gaastmeer ligt dit duurzame Recreatiebedrijf aan de Grons. De Grons is het water die de Oudegaaster Brekken en het Heegermeer met elkaar verbindt. Oorspronkelijk was het bedrijf een melkveehouderij. Het recreatiebedrijf bevindt zich midden in de natuur. De perfecte uitvalsbasis om heerlijk te onthaasten in de prachtige omgeving. Over de brug in Gaastmeer vind je een restaurant met terras aan het open vaarwater, waar je lekker kunt genieten van de bootjes die langs varen en aanmeren bij het restaurant. Naast het recreatiebedrijf is een elektrische fietspont gelegen, waarmee je binnen 15 minuten in de karakteristieke Elfstedenstad Workum bent. In Workum is een uniek plein met verschillende terrasjes, restaurants en rondom winkeltjes.

In de buurt

Supermarkt / dorpswinkel

2,8 kilometer

Zwembad

3,2 kilometer

Dorpskern

3,3 kilometer

Een Elfsteden stad

3,4 kilometer

Strand

3,9 kilometer

IJsselmeerkust

5,9 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,8 kilometer

Zwembad

3,2 kilometer

Dorpskern

3,3 kilometer

Een Elfsteden stad

3,4 kilometer

Strand

3,9 kilometer

IJsselmeerkust

5,9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.