Regio Stavoren
Rent to Enjoy

Voor een bijzondere accommodatie moet je bij Rent to Enjoy zijn. Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van deze bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren. Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17. Aan de rand van de Jachthaven ligt ook Houseboat Happy, op een mooie rustige plek met eigen parkeerterrein. Uitzicht naar de vaarroute naar de Friese Meren, Stavoren en haven. 2 restaurantjes op loopafstand en supermarkt op 4 km (Stavoren). De Enjoy ligt aan een drijvende steiger, op de wal een extra zitje met BBQ. Ervaar het gevoel van meer vakantie met een van de accommodaties van Rent to Enjoy.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In de natuur
  • Friese meren strand <1km
  • IJsselmeer strand <1km
  • IJsselmeer <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Speelveld

Ligging

Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren. Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

In de buurt

IJsselmeerkust

2,2 kilometer

Strand

2,3 kilometer

Dorpskern

2,6 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,7 kilometer

Een Elfsteden stad

2,8 kilometer

Zwembad

5 kilometer

IJsselmeerkust

2,2 kilometer

Strand

2,3 kilometer

Dorpskern

2,6 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,7 kilometer

Een Elfsteden stad

2,8 kilometer

Zwembad

5 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.