Regio Bolsward
Snoozz Hotels

Dit eigentijdse zelf service hotel is gevestigd in een monumentaal pand, midden in het hart van de Friese Hanze Elfstedenstad Bolsward. Door de centrale ligging in de provincie Friesland is Bolsward dé perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen weg in deze mooie provincie vol water, historie, cultuur, natuur, rust en levendigheid. Bolsward heeft zelf ook veel te bieden door de rijke historie en het pittoreske centrum. Elk jaar start, kruist en finisht hier de Friese Rijwiel Elfstedentocht. De start en doorkomst zijn zelfs direct voor het hotel. Je betreedt het hotel door de poort met mooie glazen entree, die via de steeg te bereiken is. Het hotel heeft geen receptie, dus geen gedoe met pasjes of sleutels. Door middel van een toegestuurde webapp link kun je de entree- en hotelkamerdeur gemakkelijk met je telefoon openen. Dit betekent dat je 24 uur per dag kunt inchecken. De meeste kamers zijn voorzien van prachtig uitzicht over de binnenstad. Er zijn romantische kamers met Frans balkon, kamers met pantry's voor een langer verblijf, torenkamers met knusse hoekbanken, kortom voldoende ruimte en luxe voor een heerlijk verblijf.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Lift
  • Wifi

Ligging

Dit eigentijdse hotel is gesitueerd in een monumentaal pand, midden in het hart van de Friese Hanze Elfstedenstad Bolsward. Het staat aan de gracht, in het centrum en ligt ook direct aan de Elfstedenroute. Vanuit het hotel loop je gemakkelijk naar de warme bakker, supermarkt, gezellige terrasjes en winkeltjes. Bolsward heeft een rijke historie en een pittoresk centrum. Het ligt tevens centraal in de provincie Friesland en is dé perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen weg of een stedentrip in de provincie.

In de buurt

Een Elfsteden stad

19 meter

Zwembad

71 meter

Supermarkt / dorpswinkel

166 meter

Dorpskern

283 meter

Strand

7,3 kilometer

IJsselmeerkust

8 kilometer

Een Elfsteden stad

19 meter

Zwembad

71 meter

Supermarkt / dorpswinkel

166 meter

Dorpskern

283 meter

Strand

7,3 kilometer

IJsselmeerkust

8 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.