Regio Sneek
Hotel 't Schippershuis

Dit hotel is de plek om heerlijk tot rust te komen, midden in het Friese Merengebied. Het is een kleinschalig, sfeervol hotel met 10 kamers welke allen voorzien zijn van een boxspringbed! In het hotel kun je zo aanschuiven op het terras of in het restaurant en zo optimaal genieten van de Friese gastvrijheid.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • Cafe / bar
  • Horecaterras
  • Vergaderruimte

Ligging

In het hart van Terherne ligt dit hotel restaurant op een mooie plek aan het water. Terherne is een soort eiland in de Friese Meren, het is omringd door water. Aan de ene kant het Sneekermeer en aan de andere kant de Terhernster poelen. Dit maakt Terherne een ideale locatie voor een watersportvakantie. Het dorpje ligt iets ten noorden van Joure en vlakbij Akkrum en Goïngarijp. Wandel langs de karakteristieke huisjes in de haven of kies voor een terrasje aan het water. Terherne is ook bekend van de avonturen van de tweelingbroers Hielke en Sietse, de schippers van de Kameleon. Zij beleefden hun verhalen hier in het Kameleondorp.

In de buurt

Supermarkt / dorpswinkel

78 meter

Dorpskern

212 meter

Strand

713 meter

Zwembad

7,9 kilometer

Een Elfsteden stad

8 kilometer

IJsselmeerkust

22,2 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

78 meter

Dorpskern

212 meter

Strand

713 meter

Zwembad

7,9 kilometer

Een Elfsteden stad

8 kilometer

IJsselmeerkust

22,2 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.