Regio Sneek
Under de Wol

De appartementen zijn gevestigd in een verbouwde boerderij. Ieder appartement heeft een eigen ingang en terras, vanwaar je uitzicht hebt over groene weilanden met schapen en vogels. Binnen kun je je fiets veilig stallen. Het is mogelijk de Finse privé sauna te huren op koudere dagen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Appartementencomplex

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In de natuur
  • Friese meren strand <1km

Wellness

  • Sauna gedeeld

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein

Ligging

De eeuwenoude stelpboerderij is gesitueerd tussen het pittoreske Sandfirden en watersportdorp Oudega SWF waar restaurants, een winkel, strandjes, bootverhuur en fietsverhuur te vinden zijn. Een ideale locatie voor fietsen, varen en wandelen. De boerderij is gelegen op een rustige plek tussen de Friese meren en weilanden. De IJsselmeerkust en idyllische stadjes als IJlst, Workum en Hindeloopen liggen op fietsafstand.

In de buurt

Dorpskern

945 meter

Supermarkt / dorpswinkel

1,1 kilometer

Strand

1,3 kilometer

Zwembad

6 kilometer

Een Elfsteden stad

6,2 kilometer

IJsselmeerkust

8,9 kilometer

Dorpskern

945 meter

Supermarkt / dorpswinkel

1,1 kilometer

Strand

1,3 kilometer

Zwembad

6 kilometer

Een Elfsteden stad

6,2 kilometer

IJsselmeerkust

8,9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.