Regio Bolsward
Strandhotel Vigilante

Strandhotel Vigilante in Makkum biedt stijlvolle kamers met een mooi uitzicht op het IJsselmeer of het recreatiegebied van de omgeving. Het hotel ligt vlak buiten het oude Friese vissersdorpje Makkum, direct aan het zandstrand en de levendige boulevard. Met het IJsselmeer voor de deur en de Waddenzee op vijf kilometer afstand is dit logeeradres de ideale uitvalsbasis voor watersporters en zonaanbidders. Start je dag met een ontspannen strandwandeling, waarna je Friese Elfsteden ontdekt. Zowel Sneek als Harlingen bevinden zich op nog geen 20 minuten rijafstand. Het hotel heeft een lounge met een open haard waar je heerlijk kunt ontspannen. Vanuit het restaurant kijk je uit over het IJsselmeer en kun je genieten van ontbijt, lunch, diner een borrel. Bij mooi weer kun je uiteraard buiten op het terras plaats nemen.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • Zeezicht
  • In dorp/stad
  • IJsselmeer strand <1km
  • IJsselmeer <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Lift
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur

Ligging

Dit hotel heeft een unieke ligging. Strandhotel Vigilante is direct aan het IJsselmeer gelegen, slechts gescheiden door een breed strand en boulevard met diverse restaurants en winkels. Vanuit het hotel kun je niet alleen prachtig wandelen over het strand, maar er is ook voldoende gelegenheid voor andere prachtige wandelingen. Het centrum van Makkum is gelegen op een kleine 3 kilometer, ongeveer een half uur wandelen.

In de buurt

Strand

72 meter

IJsselmeerkust

1,4 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,6 kilometer

Dorpskern

1,9 kilometer

Zwembad

8 kilometer

Een Elfsteden stad

9,4 kilometer

Strand

72 meter

IJsselmeerkust

1,4 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,6 kilometer

Dorpskern

1,9 kilometer

Zwembad

8 kilometer

Een Elfsteden stad

9,4 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.