Gaastmeer
Waterrecreatie Syperda

De recreatiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Ze liggen rustig, nabij en of aan het water op het kleinschalige recreatiepark met een zonnig terras op het zuiden. Heerlijk vertoeven dus! Het park beschikt naast de vakantiewoningen ook over een jachthaven en verhuurt platbodemschepen. Mocht je een avond niet willen koken, dan schuif je gemakkelijk aan bij het restaurant op het park, tevens vind je hier ook de receptie.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Horecaterras

Ligging

Dit kleinschalige vakantiepark ligt aan de rand van het watersportdorpje Gaastmeer. Gunstig gelegen tussen het Heegermeer, het Grote Gaastmeer en het IJsselmeer. Oneindige mogelijkheden voor watersportliefhebbers, maar ook vele mooie routes langs de Friese meren, natuurgebieden en pittoreske dorpen en steden om te fietsen en wandelen. Gaastmeer is een lieflijk dorp met een kleine supermarkt en diverse restaurants. Gaastmeer ligt op een kleine 10 minuten rijden van Heeg, waar je onder andere een grote supermarkt vindt. Een stukje verder (20 minuten rijden) sta je in Elfstedenstad Sneek, bekend van onder andere de Waterpoort!

In de buurt

Supermarkt / dorpswinkel

578 meter

Dorpskern

606 meter

Strand

3,3 kilometer

Zwembad

6,8 kilometer

Een Elfsteden stad

6,8 kilometer

IJsselmeerkust

9,3 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

578 meter

Dorpskern

606 meter

Strand

3,3 kilometer

Zwembad

6,8 kilometer

Een Elfsteden stad

6,8 kilometer

IJsselmeerkust

9,3 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.