Uitwellingerga
Watersportcentrum

Dit watersportcentrum is een prachtig appartementenhotel welke direct aan het water gelegen is. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid voor je auto en in de haven kun je gemakkelijk je (gehuurde) boot aanmeren. Daarnaast is er op het terrein ook een restaurant te vinden. De appartementen zijn uitermate geschikt voor de vakantieganger die op zoek is naar een centraal gelegen uitvalsbasis, maar toch in de buurt van een dorp of stad wil zijn. Het restaurant welke bij het watersportcentrum hoort heeft een sfeervolle ambiance, je kunt plaatsnemen in de serre en bij mooi weer op het terras. Dé perfecte locatie om bootjes te kijken!

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Appartementencomplex

Ligging

  • In dorp/stad
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Cafe / bar
  • Horecaterras

Ligging

Dit watersportcentrum is gelegen nabij Sneek en het Sneekermeer. Het centrum bevindt zich in het Friese meren gebied. Het watersportcentrum biedt comfortabele appartementen aan. Sommige appartementen zijn voor de lange termijn te huur. De appartementen van het watersportcentrum hebben een geschikte ligging voor de actieve watersporter, de fietser, visser, vogelaar, natuurvriend, wandelaar en iedereen die op zoek is naar een vakantie aan het water of in het Friese merengebied. Het gehele complex is op loopafstand van het centrum van het pittoreske watersport dorpje Uitwellingerga en op 2 km afstand van Sneek een van de Friese Elfsteden. In Sneek vind je verschillende gezellige terrasjes, winkels, musea, de bekende Waterpoort en of kun je het uitgaansleven ontdekken!

In de buurt

Supermarkt / dorpswinkel

980 meter

Strand

3,1 kilometer

Zwembad

3,9 kilometer

Dorpskern

4,3 kilometer

Een Elfsteden stad

4,3 kilometer

IJsselmeerkust

16,6 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

980 meter

Strand

3,1 kilometer

Zwembad

3,9 kilometer

Dorpskern

4,3 kilometer

Een Elfsteden stad

4,3 kilometer

IJsselmeerkust

16,6 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.