Regio Leeuwarden
Watertorenhotel Nes

Uniek! Zo zou je dit watertorenhotel het beste kunnen omschrijven. De naam zegt het al, dit hotel bevindt zich in een voormalige watertoren. Er zijn twee kamers in het hotel, 'Aqua' en 'Turrem'. Beide kamers bevinden zich in wat vroeger het waterreservoir was. Doordat je je op grote hoogte bevindt (de toren is 41m hoog!) heb je een prachtig uitzicht rondom. Op heldere dagen kijk je kilometers ver!

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • Buiten stad/dorp
  • In de natuur

Gedeelde faciliteiten

  • Lift
  • Wifi
  • Parkeerterrein

Ligging

Dit hotel, gerealiseerd in een voormalige watertoren, is gelegen in Nes, het tweelingdorp van Akkrum. In Akkrum is een supermarkt, bakker en diverse restaurants. Met de auto ben je binnen mum van tijd in pittoreske dorpjes als Terherne en Grou. Elfstedenstad Sneek is met de auto te bereiken in minder dan een half uur. Door de ligging aan het water, en de mogelijkheid om in Akkrum een (zeil)boot te huren, kun je de omgeving ook uitstekend vanaf het water verkennen.

In de buurt

Dorpskern

1,1 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,2 kilometer

Strand

5,9 kilometer

Zwembad

11,5 kilometer

Een Elfsteden stad

13,1 kilometer

IJsselmeerkust

25,7 kilometer

Dorpskern

1,1 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

1,2 kilometer

Strand

5,9 kilometer

Zwembad

11,5 kilometer

Een Elfsteden stad

13,1 kilometer

IJsselmeerkust

25,7 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.