Regio Heerenveen / Joure
Watervillapark Idskenhuizen

De villa’s hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen en zijn zo voor vele gezelschappen geschikt. Zo zijn er villa’s die geheel kindvriendelijk zijn, compleet met omheining om veilig in de eigen tuin te kunnen spelen. Ook zijn er Wellness Villa’s voorzien van bubbelbad en sauna. Alle villa's zijn prachtig gelegen aan het water en via een laag bruggetje vaar je met een sloepje via de haven eenvoudig het Friese merengebied op. Heb (of huur) je een grotere boot die niet onder het bruggetje door past, dan kun je deze aanmeren in de jachthaven.

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Locatie

Ligging

  • In dorp/stad
  • In / bij bos
  • In de natuur
  • Friese meren strand <1km

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur
  • Cafe / bar

Ligging

Dit kleinschalige vakantiepark is gelegen aan de rand van het dorpje Idskenhuizen, op ongeveer vijf minuten van Sint Nicolaasga. In Sint Nicolaasga vind je diverse winkels en restaurants, evenals een bakker en grote supermarkt. Het pittoreske watersportdorpje Langweer is met de auto in 10 minuten te bereiken. De dichtstbijzijnde Elfstedenstad is Sloten, dit prachtige stadje bereik je met de auto in minder dan 15 minuten.

In de buurt

Dorpskern

2,2 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,4 kilometer

Strand

3,8 kilometer

Een Elfsteden stad

5,7 kilometer

Zwembad

6,6 kilometer

IJsselmeerkust

8,9 kilometer

Dorpskern

2,2 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

2,4 kilometer

Strand

3,8 kilometer

Een Elfsteden stad

5,7 kilometer

Zwembad

6,6 kilometer

IJsselmeerkust

8,9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.