Regio Leeuwarden
WestCord WTC Hotel

Het viersterrenhotel is ideaal gelegen aan de uitvalswegen, nabij het historische centrum van Leeuwarden en het Friso Theater. Het hotel beschikt over luxe en comfortabele designkamers. Vele kamers zijn voorzien van een tussendeur en zijn daardoor zeer geschikt voor gezinnen. Daarnaast kun je als gast bij ons gegarandeerd gratis parkeren naast het hotel. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten met als hoogtepunt het prachtige Restaurant élevé en Skybar op de bovenste (11e) etage. Hier geniet je gegarandeerd van een schitterend uitzicht over Leeuwarden en de omgeving! Daarnaast beschikt het hotel nog over een ruim ontbijtrestaurant. Er is een fitnessruimte in het hotel, er zijn diverse vergader en evenementenzalen. Huur een WestCord hotelfiets en ontdek de omgeving!

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Hotel

Ligging

  • In dorp/stad

Gedeelde faciliteiten

  • Laadpaal voor auto's
  • Lift
  • Wifi
  • Parkeerterrein
  • Fietsverhuur

Ligging

Aan de rand van Leeuwarden, maar toch in de buurt van het bruisende centrum, is dit viersterrenhotel te vinden. Vanuit het hotel wandel je in ongeveer 20 minuten naar het centrum. Op de fiets is het slechts 5 minuten! Leeuwarden is een gezellige stad met diverse musea, een overzichtelijk winkelgebied en mooie parken. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij de Oldehove, deze toren staat schever dan de toren van Pisa!

In de buurt

Een Elfsteden stad

1,6 kilometer

Zwembad

2,1 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

12,6 kilometer

Dorpskern

12,7 kilometer

Strand

17,9 kilometer

IJsselmeerkust

29,1 kilometer

Een Elfsteden stad

1,6 kilometer

Zwembad

2,1 kilometer

Supermarkt / dorpswinkel

12,6 kilometer

Dorpskern

12,7 kilometer

Strand

17,9 kilometer

IJsselmeerkust

29,1 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.