Sneek
Stadslogement Westersingel

Welkom bij Stadslogement Westersingel! Het monumentale pand uit 1870 ligt aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Het logement ligt aan de stadsgracht van Sneek, deze maakt deel uit van de beroemde Elfstedenroute. Stadslogement Westersingel ligt in het verlengde van de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum. Ooit is het pand 20 jaar bewoond geweest door Pieter-Sjoerds Gerbrandy, voormalig Minister-President van Nederland, dienend onder Koningin Wilhelmina, gedurende de tweede wereldoorlog. Er staat een standbeeld van hem in het centrum van Sneek. Stadslogement Westersingel heeft 5 verschillende accommodaties geschikt voor een verblijf van één of meerdere nachten. Alle zeer sfeervol en verschillend ingericht. De oude, authentieke sfeer gecombineerd met hedendaags comfort. De Tuin- en Patiokamer beschikken over een buitenterras op het zuiden met loungebank. Het paradepaardje de Etage, op de eerste verdieping, biedt uitzicht op de stadsgracht en heeft een dakterras/balkon. De Tuinkamer en de Etage beschikken over een volledig uitgeruste keuken, de Patiokamer een pantry met koffie machine, waterkoker, magnetron en koelkast. Op de tweede verdieping zijn nog twee sfeervolle kamers. Stadszicht -aan de voorzijde- en Tuinzicht aan de achterzijde van het Logement. Ieder met een eigen badkamer en toilet. De kamers liggen aan een centrale overloop met een keukentje. Iedere kamer in het monument heeft een volautomatische koffiemachine voor verse koffiebonen. Boeken kan inclusief ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd op een andere locatie - Eetboutique Royaal Belegd - gespecialiseerd in ontbijt en lunch. Dit mooie establishment bereik je na twee minuten lopen vanaf het Stadslogement en aan dezelfde stadsgracht. De dag heerlijk beginnen met een ontbijtje aan de haven bij de Waterpoort (www.royaalbelegd.nl). Ook per openbaar vervoer is Stadslogement Westersingel goed bereikbaar. De afstand van het trein- en busstation is 500 meter lopen naar Stadslogement Westersingel. Je bent van harte welkom!

2 gasten, 0 huisdierenKies datum

Kenmerken Appartementencomplex

Ligging

  • In dorp/stad
  • Friese meren strand <1km

Ligging

Dit prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Elfstedenstad Sneek. Er bevinden zich meerdere accommodaties op drie verschillende verdiepingen. Allen sfeervol en verschillend ingericht. De bakker, groenteboer, supermarkt en het stadscentrum bevinden zich op loopafstand van het logement. In het centrum van Sneek vind je leuke winkels, een bioscoop, gezellige restaurants en terrasjes.

In de buurt

Een Elfsteden stad

373 meter

Supermarkt / dorpswinkel

468 meter

Dorpskern

521 meter

Zwembad

541 meter

Strand

4,6 kilometer

IJsselmeerkust

16,9 kilometer

Een Elfsteden stad

373 meter

Supermarkt / dorpswinkel

468 meter

Dorpskern

521 meter

Zwembad

541 meter

Strand

4,6 kilometer

IJsselmeerkust

16,9 kilometer

Frysk Paspoart

Frysk Paspoart

Een vakantie in Friesland laat je hart sneller kloppen. Na een bezoek aan Friesland krijgt onze provincie voor altijd een bijzonder plekje in je hart. Om jezelf ook een heel klein beetje Fries te voelen, krijg je bij je boeking een écht Frysk Paspoart (Fries Paspoort). Dit paspoort staat vol met weetjes en informatie over onze cultuur en taal.

Het Frysk Paspoart haal je tijdens je verblijf in Friesland op in één van onze geselecteerde VVV winkels (zie boekingsbevestiging). Met dit paspoort heb je recht op 10% korting op onze VVV informatie- en inspiratie producten.